29 Ocak 2013 Salı

Stop...

Ben du diyet meselesinden iyice sıkıldım. Her zaman diyet yapıyor modundayım ama normal yiyince sanki kaçamak yaptım havasına girip iyice coşuyorum. AAAA çıldırıciiim, ben artık (yani bir süre için) diyet miyet yapmıyorum arkadaş. Benimkisi sağlıklı beslenme olacak, sapıtayım demiyorum ama ara sıra da vicdan azapsız bişeyler yiyim yahu.

Her sabah 1 dilim sağlıklı (tam tahıllı, kepekli vs.) ekmek, domates ve peynirden gına geldi. Sabah bunu yapıyorum, öğlen salata, yoğurt ve artık ne varsa şansıma en az tehlikeli olanı seçiyorum, 1 tane biraz büyükçe ara öğün (2hurma, 1 tam ceviz, 1 avuç leblebi)ve güzel bir akşam yemeği, peşine de tatlı ve sapıtıkça atıştırmalar.... Nooldu şimdi, sabahtan akşama rejim, akşamdan yatana kadara bayram:) Ne diyet ne sağlıklı beslenme ama ben sanki aylardır diyet yapıyorum psikolojisine girdim. O yüzden herşeyi askıya alıyorum, sıkıldıııım...

Sabah yarım limonla birlikte 1 tane avokado ve 1 simit yedim. Oh sefam olsun. Yanlız çok alakasız olmuş de mi?:) Üstelik de bunları iş yerime getirdim kübikte lüplettim:)

Bu dairenin de faydası buymuş, ooh karışan görüşen yok.Burada hep kadınlar var, sadece başkan erkek, o da tırsıyordur belki yanlış anlaşırım diye, kimseye karışmıyor. Millete baktım, ofisi kendi evlerine çevirmişler. Herkesin en az 4 çift ayakkabısı, kişisel eşyaları(makyaj malzemesi, oje) vs var. Ben de ufaktan evi buraya taşımaya başladım. Öğle arasında oje sürdüm inanabiliyo musunuz?? :)) Bi de herkes burda dombili olsun olmasın etek giyiyo, yüzüne gözüne azbuçuk dikkat ediyo. Ben de insan haline girmeye başladım. Evden pespaye çıksam da sonra toparlamaya vaktim oluyo. Ben de 8 kilo verirsem minileri giymeye başlıycam. Ulen nası olcak bu iş bilmiyorum, hem diyet yapma hem de 8 kilo vermek iste:)

Bak bu yazıyı yazarken bile fikrim değişti, ben rejimsiz yaşayamam beee :))) Sabah çok mu yedim ayol???


7 yorum:

...Bebişlerim... dedi ki...

ben rejimsiz yaşayamam beee :))) hahahaha aynen :) bende artık yiyemiyorummm :) 8 kilo gidene kadar durmak yok yola devam cnm :)

mariposa dedi ki...

Azcık durcam müsaadenle:) Siz gidin ben peşinizden geliyorum:)

hüznün tadı dedi ki...

Akşama kadar ki kaçamaklara fazla üzülme. Ertesi gün telafi olur. Amaaa! Akşam kaçamakları kesinlikle olmamalı. Yani yatağa biraz mide kazınarak girmek lazım.

mariposa dedi ki...

İşte sorun orda, ben akşama kadar çok süper gidiyorum, akşam cozutuyorum bi anda. Ama biraz moladan sonra eski performansıma dönücem inşallah:)

Terazi dedi ki...

:)

Bu diyet işi kana karışmış virüs gibi, resmen bağımlılık; onla da olmuyor, onsuz da olmuyor!

Ben molalarımda biraz daha dibe çekilir, sonra da küllerimden yeniden doğmaya çalışırdım.

Bu anlattıklarını defalarca yaşamış biri olarak, nacizane tavsiyem; sen öyle yapma!

Senin molan gerçekten küçük olsun, zımba gibi başlamak için...

Kolay gelsin :)

kirmizipikini dedi ki...

ilk baştaki motivasyon zamanla azalıyor. Kendimizi motive etmek için arada bişeyler bulmalıyız. Yoksa pufff... Ben tırtık canavarıyım. Sürekli elime engel olmaya çalışıyorum. Tatlı isteğimi bastırmaya çalışıyorum. Zor yanii.. Azim ve sabır diliyorum senin için :) çokda mola verme. Hep birlikte başaracağız biz bu işi.

mariposa dedi ki...

Evet bence de, yorumuna cevap yazmak için karar vermeyi bekledim ve bugün itibarıyla tekrar sağlıklı beslenmeye başladım... Teşekkürler güzel dileklerin için..