14 Ocak 2013 Pazartesi

Diyet listesine tam uyulmazsa bozulmuş mu olur??

Sevgili Mehtap Doktorumuzun diyet listeleri malumunuz. Hepsinin bilimsel bir nedeni olduğunu söylüyor. O zaman bire bir uymalı, de mi?

Şimdi sabah 1 dilim kepekli ekmek, yarım domates ve bikaç marul yaprağıyla yapılmış salata (yarım limonlu ve 1 tatlı kaşıyı zeytinyağlı), 1 dilim beyaz peynir ile 5 tane yeşil zeytin yedim. Güzel mi güzel oldu bence. Ama 9.30da bitirebildim. Saat 12.30da da yemeğe gidiyorum. Şimdi ara öğünü tabiki atlamak lazım. (Hem acıkmıyorum hem arası çok az.) Bu sefer de listeye tam uymamış olcam. Noolcak şimdi yahu, bilimsel etkileşimi bozmuş mu olcam ara öğünü atlayarak??

Bi de dün akşam açlıktan fenalaştığım için 1 dilim(dikdörtgen prizma şeklinde ama) mısır ekmeği yedim 8.15 gibi. EE dün bütün gün yaptıklarım boşa mı gitti şimdi?? Of Allahım bu işler ne zor...

tabi 8-9 patlamış mısır, 1 tane bitte çikolata ile 1 bardak kefir içtiğimi de söylemiycemmmm :)Oyy ben ne yapmışım yahu:))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

adaptasyon zor oluyor..ben de dün farketmeden yarım pide yemişim:((
ama ben akşamyemekten sonra hiç bişey yemedim ...

mariposa dedi ki...

Ya benim de sorunum bu. Farketmeden yiyorum sanki kaçamak gibi, o zaman da doymuyorum. Akşam 7den sonra bişey yenmezse zaten kafadan bikaçkilo hemen gidiyo...