27 Ağustos 2010 Cuma

Tatil planının son hali :)

Bir önceki postta belirtilen seçeneklerden hiçbiri gerçekleşmiyor. Son durum şu; Bayram sonrası 1 hafta da ben yıllık iznimden kullanıcam. 4 gün kadar annemlerin Alanya'daki yazlığına gidiyoruz, oradan da 5 günlüğüne Belek'te bir otelde kalıcaz. Xanadu :)) Okuduğum yorumlara göre çok güzel bir yer, bebek ve çocuklar için ayrı menüsü filan da varmış. Bakalım kızım burnumdan getirmezse iyice dinlenmeyi planlıyorum. :)

Biz bu kadar müsriflikle bu ev kredisini asla erken kapatamayız :( Koca beyi bıraksam Rixsosa filan gidecek, 5 günlük tutar yaklaşık 4000 tl ve beyimiz bunu ödemeye hazır taksitle:) Höykürdüm ve duruma el koydum yarısı kadar bir tutarla bu oteli buldum ki bence bu da fazla ama koca bey daha vasat bir yeri kabul etmedi. Ben de napim öğlen gittim kendime böyle lüks yerlerde giyecek yeni bir iki cici daha aldım:) (Ayakkabımı görünce çok kızacak :))


Tuğba'ya not:

Sevgili arkadaşım, bloğunu şifrelemişsin izlemek isteyenler benimle irtibat kursun demişsin ama nasıl olcak söylememişsin:) Bilgisayar özürlü biri olarak kendim yapamadım. Davet yollaman gerekiyor anladığım kadarıyla, bekliyorum canım...

Selinka'ya not:

Arkadaşım, bloğunu görüntüleyemiyorum, blog kaldırılmıştır falan diyor. Nooldu bilemiyorum ama hata varsa hemen düzelt, beni yazılarından mahrum bırakma:)

Zaten çok az blog izliyorum (yani gerçek anlamda izliyor ve yazdıklarını okuyorum), bunlardan da olmayayım :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

canım, notunu okudum.bloğu aslında şifrelemeyi bende istemiyorum fakat kız kardeşim bloğu okuyor ve her şeyi yetiştiriyor.
yeni bir blog açacağım ve senin bloğu izlerim sanada bu yeni adresim derim.
dostluğun için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

blogu kaldırdım sevgili mariposa.senin yazılarını bekliyorum artık.tugba lütfen bende okumak istiyorumlütfen bana da acarmısın.sevgilerle..

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
DaiSy dedi ki...

Tugbanın blogunu bende çok merak ettim. Bana da açın bana da :)