9 Mayıs 2013 Perşembe

Yaz geldi, hareketlenme vakti geldi...

Eee benim aklım ancak yaza yaklaşırken başıma geliyor. 69-71 arasında gidip geldim geçen 1 ay boyunca. Şu an 69,9 kiloyum. 70 değil yani:))) Birkaç gündür her zaman yediğimden az yiyp günde 45 dk tempolu yürüyüş yapmaya başladım. Hemen fark etti doğrusu. Benin en kısa sürede 65e inip onu sabitlemem lazım.

Aslında geçtiğimiz süre zarfında anlatacak çok şey oldu. Ama nedense elim varmadı yazmaya. Araya bir Paris toplantısı sıkıştı. Kız ateşlenip hastanelik oldu. Koca beyle tartışmalar gene alevlendi ve sonunda gene sulh sağlandı. Yazsam roman olur valla. Ama geçmiş geçmiştir diyip önümüze bakalım.

Hayatımda detoks yapmak istiyorum, ama herşeyden önce gardrop detoksu yapıcam. Üstüme üstüme geliyor herşey ama elimi atınca giyecek bişey bulamıyorum. Yeni ciciler almak lazım, eski cicileri vermek ya da içine sığabilmek için zayıflamak lazım. Yani kendine bakmak lazım. Bu akşam niyetliyim bakalım, planlama yapıcam, zaten hep deli gibi plan yapıyorum. Aklıma geldikçe bi deftere yazıp, sonrada yazdıklarımı yok ediyorum :)

En azından buraya daha düzenli yazıcam artık. Yarın beni bekleyin anacım, deli saçmalarıma başlayacağım:)

3 yorum:

mariposa dedi ki...

Sevgili Ömür ve Skinny, yorumlarınızı galiba yanlışlıkla sildim :(

Ömürcüm, bundan sonra daha azimliyim. İnsallah hepberaber daha iyi olucaz.

Skinny tatlım, sende bu azim varken hepimizi sollayıp geçersin :) Ben de ucundan köşesinden seni takip etmeye çalışıcam işte:)

zuzumi dedi ki...

Merhaba uzun zamandır yazmıyordunuz,hoşgeldiniz tekrar.Umarım yazmaya devam edersiniz çünkü sizi okumak çok güzel. Boyunuzu öğrenebilirmiyim? Yani belkide boyunuza göre kilonuz normal gözüküyordur.Sağlıklı olmak en büyük nimet.

mariposa dedi ki...

Çok teşekkür ederim Zuzumi, evet yazmaya niyetliyim. Boyum 1,68. İnsanlara sorarsak Türk lokumu kıvamındayım:) Yani aşırı bir kilo problemim yok böyle de idare eder vaziyetteyim ama yetmez. İdare etmek ne demek, istediğimi alıp kendime yakıştıramadıktan sonra napim. 70 kiloyum dediğimde kimse inanmıyor. Civa gibi ağır basıyorum biraz:) Bi de benim en büyük şansım vücumda kiloların dengeli dağılmış olması. Doğumdan sonra belim dengeyi bozarak biraz kalınlaştı ama olcak o kadar:)

Ama sonuçta siz haklısınınz, herşeyin başı sağlık..