31 Ekim 2013 Perşembe

Nooluyo Lan Burda?????

Sizi gidi siziiii, demek bensiz zayıflamalara kalkıp bi de başarılı olursunuz haaaaaa???? :))) Herkesi tek tek tebrik ediyorum. Skinnyciğim harikasın valla, bi şey diyim mi, beni geçtin 67 olarak. Ben sabah 67,9'dum 100 gr da benden olsun 68im yani anlayacağın. İyiki beni buddy bellememişsin :)) Mucizecim, valla mucize yaratıyosun, yola devam. Ömürcüm, seni de kıskanıyorum haberin olsun. Terazi ayrı alem, iradesi beni öldürüyo, bırakmaya da yola devam etmeye de kendin karar veriyosun ya bravo. İncebelli senden ses seda çıkmıyo, zannımca sen ve ben çöp tenekesi yanında tek ayak üzerinde duranlardanız:)) Ama sen bi depar atar hepimizi geçersin kesin, korktum ben senden:)))

Beni sorarsanız valla diyet miyet yok, ortaya karışık yani. Sabah az, akşam çok yemece şeklindeyim. Cumartesi büyük kızın doğum günü partisi var. Onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum. Süslemeleri filan sipariş ettim, yapılacakların alışverişi de tamam. Bakıcı ablamız da elinden geldiğince hazırlamaya yardım ediyo. Ama gene de stres oldum. Anasını satıyım sadece 2 çocuk 1 bebek olacak bizimkilerden başka, analar babalar için hazırlanıyorum yani. Küçük kızın da 20 gün sonra, onun telaşesi başlamadı henüz.

Sizi kıskandırıciiim şekerlerim şimdi. Haftaya Roma'ya gidiyoruz koca beyle birlikte. Çocukları bırakıyoruz ve başbaşa ikinci balayına çıkıyoruz. Koca beyim bir iyi oldu bir iyi oldu sormayın a dostlar 1 aydan fazladır alkol almıyor, eve erken geliyor ve herzamankinden daha ilgili. Depresyon hapları işe yaradı heralde. Ama kendinin de düzelmeye çok gayreti var. Ben de elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum, huzur veriyorum diyeyim:))) Romada çok yerim ama çok da gezerim. Döndükten sonra korkun benden kızlarrrrrrr.. 

3 yorum:

ömür dedi ki...

Eşinle aranızın düzelmesine sevindim,Romada iyi eğlenceler

SKINNY dedi ki...

cok sevindim islerin yolunda oldugunda. ikinci balayida harika bir fikir. kizlarin dogum gunu simdiden kutlu olsun. Sen zaten kilolar bizden once verdin. Simdi keyfini cikar.Cok optum

... dedi ki...

:)))
Gitmisken romayi da yak :)))

Cop tenekesinin yanindayim evet;)
Tartildim, 65 cekiyorum artik;)))
Oooy oy. Omur biter bu alip vermeler bitmez anam