29 Mart 2010 Pazartesi

Söylemek lazımmış...

Geçen yazımda evden ve kocamdan ne kadar şikayetçi olduğumu yazmıştım. Aynılarını kendine de söylemiştim. "Sen böylesin ve ben bu durumdan çok rahatsızım haberin ola" şeklide uyarı amaçlı bir tartışma yaşamıştık. Pek değişeceğine ihtimal vermiyordum sadece kendimi ferahlatmak maksadıyla içimdekileri dökmüştüm. Cumartesi sabahı güzel bir kahvaltı hazırlamış, sonra beni dişçiye kendi götürdü, akşam da yemeğe çıktık. Bi parmak bal çalıyo ağzıma heralde dedim ama Pazar sabahı da benden önce kalkmış, pastırmalı yumurtalı mükellef bir kahvaltı hazırlamış, çayı demlemiş, bebeğin maması için yumurta bile haşlamış :) Kahvaltıdan sonra gezmeye çıktık ailecek, hava aldık biraz. Ben de bu iyiniyeti karşısında akşam maç izlemeye gitmesine ses çıkarmadım :) Hır çıkarsam da gidecek nasıl olsa bari iyiniyete karşı iyiniyet göstereyim dedim:) Ve bu sabah gene bana kahvaltı hazırlayacaktı, mazlemeleri filan hazırlamış, ben yapma şekercim geç kalıyorum dediğim için yapmadı. Ayrıca akşamları da bebekle ilgileniyor, gece uyutmaya çalışıyor ama yavru kuşum beni istediği ve katılarak ağladığı için mecburen o iş bende kaldı. Olsun, bu kadarına da şükür.

Dualarım kabul oldu heralde, Allahım kocamı ıslah et demiştim. Selinkacım, biliyorum değişmezler ama gönlümü almayı bildiği için iki ileri bir geri gidiyoruz, yani hep böyle davransa birimiz sağa birimiz sola gider, yollarımız ayrılır Allah korusun.

Eeveeet, Mariposa kocasından şikayet etmezse ne yapar, kilolarından şikayet eder :))) 72,5 kiloyum, malum dönemde olduğum için boğazım da durmuyor. Yeni hafta yeni başlangıç diyerek güzel olmasını umduğum bir haftaya daha girdim.

Herkese sevgiler

5 yorum:

Adsız dedi ki...

işte bacım öyle giderrr.ne sen o suz nede o sensiz yapabilir öyle Allah yardımcımız olsun.hersefer kızarsın kimsenin aklına gelmiyecek bir güzellik yapıveriyor sende aldanıp gidiyorsun.onun için takma diyorum.senle ben kocaların elinde kaldıgımız yetmez gibi birde 72.500 larda kaldık be bacım.

mariposa dedi ki...

:) Sana noluyo kuzucum, ben yedim içtim aldım sen anladığım kadarıyla yemiyorsun da doğru düzgün, yani rejim yapıyorum diyince adam gibi rejim yapıyosun :) Sen biraz kilo ver de beni de gaza getir :)

Adsız dedi ki...

sevgili mariposa seni ve kelebeklerini hediye cekilişine davet ediyorum canım benim bekliyorum.hepinizi.ben bir anlasam catlayacagım.neden böyle oldugumu bir bilem.sen bana bakma.

Unknown dedi ki...

bence kocan çok iyi birisi fakat kayınvaliden onu etkiliyor olabilir.
genede erkek milletine çok huzur vermeyeceksin.
bence eş seçimin iyi.adam yoğurulmaya müsait.10.seneden sonra çok rahat edersin...

mariposa dedi ki...

Kocam bazen süper ötesi olabiliyor, o zamanların hatırına geri kalan kötü zamanlarda ben alttan almaya çalışıyorum. Kayınvalidem de gerçekten çok iyi, onun etkilediğini zannetmiyorum.Yani kocamın kötülüğü kendi içinden geliyor:) Ama dediğin gibi biraz şekil verilebiliyor :) 3 sene bitti kaldı 7 sene, dayanalım bakalım:))))