15 Mart 2010 Pazartesi

Gezdim Geldim

Ne güzel oluyormuş eski günlerdeki gibi tek başına olmak. Canım annanemi gördüm, gezdim yedim içtim geldim. Birdaha böyle bir fırsatım olamayacak heralde. Olsun, bu beni bikaç ay götürür :) Çok yorgunum ama çok da dinlendim.

Herşey güzel olcak diye bişey yok tabi,şu anda üzüldüğüm başka konular var. Evdeki yardımcımızın ayrılması beni çok üzdü. Sabah evden ayrılırken resmen gözlerim doldu, sonra napıyorum ben diye düşünüp kendime geldim :) Bebeğim ona çok alışmıştı, evi de düzene sokuyordu. Ben ne halt yiycem onu düşünüyorum. Zaten sabah 9gibi evden çıkıp akşam 6.30da pestilim çıkmış şekilde evde oluyorum. O saatten sonra da yemek, temizlik, ütü vb ev işi yapmak yerine kalan son gücümü de bebeğimle oynamaya ayırıyorum. 11e kadar yapışık ikiz gibiyiz.Varsın evi b.k götürsün, hiçbirşey bebeğime ayırdığım zamandan kıymetli değil. Bebek kucağımdayken başka hiçbir şey yapamıyorum, zaten süpermen de değilim, ev işini ne becerebiliyorum ne de gücüm yetiyor. Ama napiim ben böyleyim, yetişemiyorum herşeye. Gene de artık daha çok yorulcam, hayattan daha da bezicem, yardım etmiyor diye kocayla daha çok kavga edicem, offf of.

Kadına da üzülsem de aynı anda kızıyorum. Sigortalı iş bulmuş, o da haklı ama be kadın niye 2 hafta sonra gidicem diyip de 3 gün sonra işten ayrılıyosun. Cuma dedi, salı ayrılcak. Bugün evde son günü. Allahtan anneler var da ortada kalmadık. Kaynanacık birini ayarlamış, bakalım nolcak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

oh afiyet olsun.iyi olmuş hiç pişman olma.gerekeni yapmışın 1 kac ay daha gidemiyecek olduktan sonra herşeye deger bence.hemen bir kadın daha bulmalısın dogru sen süpermen degilsin.hem calış hem bebek hem ev bencede her kadın için inanılmaz insan üstü caba.ne gerek var.calışan kadın bence herşeyi hak ediyor.biraz akşam dinlenmek seninde hakkın.Allah kolaylık versin ben olsam kadından ayrılmaya bende üzülürüm.insanlara alıştıkdıktan sonra da hiç unutamam.1 fincan kahve içtigim insanı bile özlerim ben.kötü anım olan insanları bile unutamam hep iyi tarafları aklıma gelir özlerim.galiba bir tür bagımlılıgım var.neyse sen kendine dikkat et sevgiyle cok mutlu kal canım...

Adsız dedi ki...

sevgili mariposa benim blogtan ödülünü al sevgiyle mutlu kal canım.

DaiSy dedi ki...

Mariposa yeni bir bakıcı bulabildin mi?