26 Mart 2010 Cuma

Gene sinirliyim

Bir işin ucundan da sen tut be adam. Bebek kaç gündür diş çıkarma hadisesi yüzünden gece sayısı belirsiz kere ağlayarak kalkıyor. Koşarak gidip pışpışlayıp tekrar uyutuyorum. Çok uğraştırmıyor geri uyumak için ama insanın uykusu bölünmüş oluyor. Bi kere de sen duy ne olacak. Çok sinirleniyorum ya. Beyimiz yeni işyeriyle uğraşsın, elaleme iyilik etsin herkesin işine koşsun, toplantılara gitsin, arkadaşlarıyla yemeğe çıksın, neymiş eve gelince çok yorgun oluyormuş. Ayrıca da ayağı çok ağrıyomuş. Haaa bi de o meselemiz var, ayağının çok acıdığını yürüyemediğini iddia ediyor.Sabah yataktan kalkınca topallıyor falan. Anlıyorum herkes hasta olabilir ama hastayken fıldır fıldır gezmez. Hasta adam heryerde hastadır, akşam eve gelince ağırlaşmaz.

Dün akşam abartmıyorum 12 kere filan kalktım, bunun kalkmasını beklesem çocuk ağlamaktan çatlayacak. Zaten babasının kucağında uyumuyor, beni istiyor sürekli. Babasının da bahanesi oldu, neymiş çocuk beni istiyor özlüyormuş. Çocuk seni özlemiyor mu peki?? Sen de yoksun evde bütün gün! Eve gelir bi işe yaramaz, ancak "Koş Mariposa, çocuk düşecek, koş Mariposa bebek seni istiyo, orada durmasın ayağı kayarsa köşeye kafasını vurur bıdı bıdı vıdı vıdı..." Kalk sen al diyince de ayağım acıyo, basamıyorum. İyi sen ayağının üzerine basma, karının üzerine bas onu ez...

Eskiden iyiydi, çok yardımıcı oluyordu, şimdi hiçbişey yapmıyor bi de beni eleştiriyor. Neymiş, ben çok genişmişim, çocuk düşebilirmiş, çok serbest bırakıyormuşum. Ben senin annen gibi evhamlı/saplantılı değilim, yürüyen çocuğun omzundan tutamam sürekli dedim, al sana bi kavga daha:)

Bu aralar birbirimizden çok uzaklaştık gene. Anlamıyor beni, ben burda sabah 9-akşam 6 kaç kişiyle uğraşıyorum, kafa beyin kalmıyor, bilgisayara bakmaktan gözlerim acıyor, eve gidip ruhumu bedenimi dinlendirecek yere her gün daha çok yoruluyorum.

Allahım ya sen bana daha çok güç ver ya da kocamı ıslah et, yoksa ben bu adamı çıplak elle boğacağım :))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aman sevgili mariposa eşine takılma kardeşim taklırsan ruh saglıgını kaybedersin.bunlar bir akıl vermeye başladılarmı öyle gidiyorlarbende var bir tane hatda bunca yıldır kendinin ne kadar zor oldugunu kabul etmiyordu.ama bir arkadaşı var bu sene oda aynı kendi gibi.o adamla bir araya geldimi.anlamış ki kendide zor.o evde hasta olma bizimkindede cok kardeşim.ama gezmede hiç bir yeri acımıyor günlerce gezebilir.sana kolay gelsin bacım bittin sen.bu adamhiç iflah olmayacak.benden söylemesi.sen hiç takma onu.yoksa baş edemezsin.sevgiyle cok mutlu kal.

mariposa dedi ki...

En kızdığım şey de bu zaten, ne akıl veriyorsun kalk da kendi yap, di mi Selinkacım? Huylu huyundan vazgeçmez, azıcık yontulabilir ama:)