2 Mart 2010 Salı

Borsaaaa

Son zamanlarda bu borsaya iyice dadandım, bilmiyorum aranızda ilgilenen var mıdır? Bi ara iyi para kazandım, ama şimdilerde çok dalgalı, geçenlerde bir düştü benim aklım çıkıyordu az kaldı:) Neyse gene kazandım az bişey :)

İşyerimde durum karışık, birim değişirmeye çalışıyorum bitakım şeyler beni rahatsız ediyor ama amirim müsade etmiyor. Diğer birimdeki amir de beni istiyor. Paylaşılamayan eleman oldum anlayacağınız ama aslında bulunduğum yerde bana istediğim şekilde davranılmıyor, nerden çıktı bu mariposa düşkünlüğü onu da anlamadım. Heralde kendileri inatlaşıyorlar :)

Bebek gene hasta oldu. Kendi 2 günde iyileşti benim ağzım burnum akmaya başladı:) Boğazım da ağrıyor. Böyle zamanlarda bebek bakmak da iyice zor geliyo, kuzucum gündüz beni özlediği için gece hiç bırakmıyor babasının kucağında bile durmuyor. Ama annelik değil mi, ne kadar zorlansam da bi damla göz yaşı akınca süpermene dönüşüp gene kucağıma alıyorum:) Küçük hanım artık 12den önce uyumuyor, uyku zamanı kaydı, ne yapsam ne etsem kara kara düşünüyorum.

Arz ederim:)))

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sen aşmışsın mariposa maşallah hem paylaşılamayan elaman hem borsa kolay gelsin nerde oldugun anlaşılıyor borsada takılısın sevgiyle cok mutlu kal.