10 Şubat 2010 Çarşamba

İstediklerim

Bugün işlerim pek yoğun değildi, gene neyim eksik ne istiyorum diye düşünmeye bol bol zamanım oldu:) Aslında bir iki şey hariç çok basit istekler yani yapabileceğim şeyler.

1) Saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum. Şu an gölge var. Çok basit bişey ama cesaret edemiyorum kötü olursa diye. Ama yapıcam önümüzdeki ay, kararlıyım.

2) Saçlar siyah olduktan sonra mavi lens kullanmak istiyorum. Daha önce kullandım, bana yakışıyor ama lazer ameliyatı olduğum için lens kullanmama gerek yok. Sırf renk değişikliği için alıp da takmaya çok üşeniyorum.

3) Her sabah işe makyajlı ve bakımlı gelmek istiyorum, ama ya vaktim olmuyo ya da yüzüm gözüm şiş oluyo, içimden yapmak gelmiyor. Bu sefer bakımsızım diye üzülüyorum.

4) Haftada 4 gün spor yapmak istiyorum. Şu an ikide kaldım, diğer iki gün sabah erken kalkıp yürümek çok iyi olur ama uyku çok tatlı geliyor.

5) Yaza kadar 62-63 kiloya inmek istiyorum. Bu zaten benim kronik isteğim, zayıflamak saplantı oldu ama icraat yok. Açlıktan gözüm dönüyor. Gene bi parça tatlı yedim, pişmanım...

6) Yakın bir hafta sonunda bebeği ve babasını başbaşa bırakıp İstanbulda kuzenime gitmek istiyorum. Çok bunaldım bunu da bir ay içinde gerçekleştirmeyi planlıyorum.

7)Öncelikle sabah kahvaltıları ve ara öğün için çeşitli yiyecekler almalı, neyi ne zaman yiyeceğimi bir liste haline getirmeli ve o listeye uymalıyım. Peynir ekmekle olmuyor bu iş.


Liste uzayıp gidiyor, şimdilik bunları halletmem gerek

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili mariposa sen gercekten cok sıkılmışın,ve biraz mutsuzsun galiba ama üzülme herşey düzene girer,siyah sac zor iş,bakım istemezmi,ama makyajı boşver erkekler hiç sevmiyormuş,yalanmış pudra gibi,dogal makyaj onlara iyi görünüyormuş,bunun için sen biraz göz kalemi,temiz bir cilt,hafif bir ruj herkesi güzel gösterir,diyetide yarın yazayım hadi sevgiyle ve mutlu kal

mariposa dedi ki...

Evet sıkıldım ama bu aralar mutsuz değilim :) Aksine sabah kalktım kendimi çok güzel gördüm, azcık makyaj yaptım süper oldum:) (yani bana öyle geliyor:)) Ama biraz değişiklikten zarar gelmez diye düşünüyorum. Öptüm canım

Adsız dedi ki...

bak senin için cok güzel,ben hani kadınlar üzülünce sac rengini degiştirirmiş derler ya ondan.dedim,eşime sıkıldım dedimmi,sıkı can iyidir,cıkmaz der.onun gibi sıkma kendini,dünki söyledigimi bir aşk dr var,o söyledi.bilmem kac erkek,binlerce katılmış,hiç hoş gelmiyormuş,makyaj,geneldedogala yakın makyajı seviyorlarmış.ben ki söylüyorum,makyajı hakkında herşeyi okurum,ama hiç sevmiyorum.mesala cildim temiz olsun cok hoşlanırım,hafif parlatıcıruj,güzel göz kalemi gerci ben artık toz sürme kullanıyorum,daha kalıcı oluyor,38 yaşındayım,nemlendirici bile kullanmadım2 yıldır vicy 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum,hormon kullandıgım için,güneş lekeleri,cildimde oluştu.kapalı kadınları,makyajlı gördüm mü içim kalkıyor,ne bileyim.benim düşüncem kendinde kusur bulan insanın cok makyaja ihtiyacıvar gibi,bir tür beynin kendini sevmemesi,diye algılıyorum.ama cilt,dişler temiz oldumu,saclar böyle güzel temiz boyalı,bence o kadın cok güzel gibi geliyor.amanne cok bilgim varmış,bende şaşaırdım iyiki erkek olmamışım evde kalırdım.sevgiyle cok mutlu kal.kendini cok sev,sevilecek insan önce kendinsin....

Unknown dedi ki...

istanbuldaki kuzene tek başına gitme fikri süper.mutlaka uygulanmalı

Adsız dedi ki...

gene nerelerdesin mariposa yoksa kuzene gittinmi.yazsana sevgiyle mutlu kal.

mariposa dedi ki...

Ne yazacağımı düşünüyorum selinkacım, burdayım oturuyorum :)