4 Eylül 2013 Çarşamba

Kilodan mühim şeyler...

Siz Mersin'e gide durun arkadaşlar ben tersine doğru devam ediyorum. Hergün akşam yemeği dahil süper gidiyorken yemekten sonra korkunç sapıtmalarım tekrar başladı. 3 gündür bu böyle, tamam bu son diye diye 3 gün çığrından çıktım. 65 yazacakken 67 olarak uyandım bu sabah.Allahtan yürüyüşlerime azimle devam ediyorum da vicdanım biraz olsun rahatlıyor. Koca bey bi türlü tekrar gidemedi. Bana 1 ay daha lazım, napmalı neetmeli onu göndermeli. O burdayken beni lüzumsuz yemeye sevk ediyor. Ama gece sapıtmalarımın suçlusu değil.

Dün gene geç geldi, sinirlerim zıpladı. Ben bunu öpe seve arkadaşıyla buluşmaya yolluyorum, o da geç gelmem merak etme karıcığım diyor ama gene sabahın 4ünde zor geldi. Neymiş efendim, arkadaşları mangal yapıyomuş da kalkamamış. 3.30da aradım nerdesin diye çemkirdim, yarım saate gelirim bizim eve çok yakınım dedi. Ama ben kudurdum bi kere, yarım saat sonra aradım aradım aradım üçüncüde açtı, geldim dedi. Eve geldi, beni rezil ettin dedi, arkadaşları dalga geçmiş. Dedim ki senin de o arkadaşlarının da Allah belasını versin. Hiç mi adam gibi arkadaşın yok senin dedim. Hepsi evliymiş de bitek ben dır dır ediyomuşum da... En sonunda senden nefret ediyorum dedim. İnsan azıcık korkar karısından, karısını sinirlendirmekten, üzmekten. Bütüün bunları dedim, demek ki arkadaşlarıyla eğlence evlilik hayatımızdaki huzurdan daha kıymetliymiş. Madem öyle, bu huzur havasına son veriyor ve suratsız/sevgisiz bir mariposayla başbaşa bırakıyorum onu... Küfürle bitirmek istemediğim için içimden geçen küfürü de siz tahmin edin, bu yazı da burda bitsin.

9 yorum:

Terazi dedi ki...

Çok haklısın ama galiba bu huy olmuş artık. Ne desen, ne söylesen pek tesir etmiyor. Sen de sinirlendiğinle, kendini heba ettiğinle kalıyorsun :((

Kendimden de biliyorum, ruh durumum dalgalı iken; yeme-içme düzenim acayip sapıtıyor.

Her şey bir yana, insana önce huzur lazım, sağlıktan sonra...

SKINNY dedi ki...

mariposam uzuldum olanlara ama hayat bana sunu ogretti ki belli bir yastan sonra kimse degismiyor anacigim, degiscem dese bile.

bende amerikaya gelmemin asil nedeni esimin ailesinden uzak kalmakti. Hatta esime de dedim. Artik aileni cekemiyorum diye. O da sen daha onemlisin dedi ama gel gor ki oyle olmuyor. Ailesi her her zaman her seyin icinde ve hic bir sey demiyor. Bu da beni cileden cikariyor ama degismiyor. Ben de kendimi yipratmaktan vazgectim ve ya kabul edicem, ya gidicem dedim yoksa degistirmek icin mucadele etmek beni cok yipratiyor. Kendini cok uzme..

mariposa dedi ki...

Canlarım, naapsam neetsem diye düşündüm. Sabah da koca beyle tartıştık, evden kovdum, boşanmaya karar verdik. Hemen anlaşmayı hazırlat boşanalım ben ya kanser olucam ya akıl sağlığımı kaybedicem dedim. Gerçekten de öyle yani, ben bu şekilde yaşamayı kabul edemiyorum, koca bey de gece gezmekten. Ayrıca beni aldattığından şüpheleniyorum ama kanıtım yok. Çocukların üzerine yemin etti ama güvenemem yani. O da boşanalım, sen bana hayatı zehir ediyosun dedi. Ama az önce de aradı biraz daha düşünelim dedi. Valla dananın kuyruğu kopmak üzere, herşey benim lafıma bakıyo...

SKINNY dedi ki...

Guzelim senin icin en hayirlisi olsun, belki bir sure ayri kalmak iyidir ama bil ki ne derse desin yine donup aynisini yapacak. Benim esimde arkdaslariyla sabahlara kadar iciyor arada cok sik degil ama bu beni rahatsiz etmiyor. Seni rahatsiz ediyorsa hatta aldattigindan supheleniyorsan bosa gitsin. Bu erkeklere yuz verince tepene cikiyorlar. Iste en buyuk ornegi benim.

... dedi ki...

:((((((((
Cok uzgunum:(

SKINNY dedi ki...

sana ogut vermek degil hic niyetim ama 42 yasinda bir esiyle sorunlar yasiyan bir hatun olarak, esine gec gelmemek icin kural koymak yerine neden gec geldigini, orda eglenmenin ona neden cazip geldigini sorman lazim, belli bir bazi kisisel sorunlari var kabul etmek istemese de.

Benim en yakinlarimda var ayni senin yasidigin sorunlar. dayim 40 senedir iciyor ve esini aldatiyor ara ama yengem durumu kabul etmis, calismayan bir ev hanimi. Baska amerikada bir yabanci arkdasimin esinin de ickiyle sounlari var =, son 10 senedir ara esini evden kovuyor ama 2-3 gun sonra eve donuyor, bu durumu cozen gormedim ama ben senin yerinde olsam bir uzmandan yardim alirdim, senin icin degil onun icin ayda evliliginiz kurtarmak icin. Sen akilli, basarili ve guzel bir hatunsun hayatini zehir etme. Ya coz yada birak kendi hayatini yasa.

Ben kendi adima birakmaya karar verdim simdi yeni isimde para yapar yapmaz gidecegim, su anda ayni isi yaptigimiz icin konusuyorum ama kesin kararimi verdigim icin artik yaptiklari beni rahatsiz bile etmiyor.

Terazi dedi ki...

Canım hakkında hayırlısı olsun.

Karar senin tabi çünkü çeken bilir ama öfkeyle kalkmadan önce içini iyice soğut, öfken geçsin, salim akılla karar ver.

Hatta keşke imkanın olsa, çocukları da bırakıp 1-2 günlüğüne kafanı dinleyeceğin, seni dinleyecek ama sadece dinleyecek bir dostuna gidebilsen. Bu aşamada alacağın olumlu veya olumsuz yorumlar seni etkilememeli. Çünkü sonuçları hem seni, hem çocuklarını etkileyecek.

Allah yardımcın olsun.

ömür dedi ki...

Allah yardımcın olsun canım.

Mucize dedi ki...

Selam canim, bir sonraki postunuda okudum, yorumlar burda oldugu icin buraya yorum birakiyorum. Burda herkes birbirini burda yazdiklarimiz kadariyla taniyor. Bende senin yazilarindan seni tanidigim kadariyla veya hissettigim kadariyla soyleyeyim, siz bosanmak icin hazir degilsiniz. Ya da baska bir ifadeyle evliliginiz henuz o noktaya gelecek kadar kotu degil (nerden bileceksin diyebilirsin, dedigim gibi senden okuduklarim bana bunu hissettiriyor). Siz hala birbirinizi seviyorsunuz, zaten sevginin sebep oldugu ofkeyle belki kiskanclikla bosanacagim tepkisi ortaya dokuluyor. Maksat karsi tarafin canini acitma. Sorun gec gelmeye sebep olan icki sanirim. Cunku evden cikarken sana gec gelmem diyor ama sozunde durmuyor, cunku icki saglikli dusunmesini engelliyor. Kisaca kafayi bulduktan sonra sana verdigi sozu felan hatirlamiyor. Ickiyi bitirse, belki sadece ozel gunlere has biraksa bu sorun cozulecek gibi geliyor bana.
Dedigin gibi yalan da bir aldatma, ve evli bir adam icin 12-1:00 i asan gece gezmeleri kabul edilir degil.
Guzel kizlarinin hatiri ve birbirinizin hatiri icin sadece ozurle bitirmeyin bu mevzuyu. Daha detayli bir konusma,belki bir uzmandan yardim evliliginizi daha huzurlu yapabilir. Yuvalar kolay kurulmuyor. Ona kizginligini bir kenara birak onsuz cocuklarin ve senin nasil olacagini dusun?(muhtac olmayi kastetmiyorum, eksikligi kasdediyorum)
Uzattiysam rahatsiz edici bir ifade kullandiysam ozur dilerim. Sevgilerimi gonderiyorum, huzurlu gunler diliyorum.