9 Eylül 2013 Pazartesi

9.Hafta Sonucu: 65,8

Hoşgeldin 65 :)) Çok zor oldu ama sonunda kavuştuk birbirimize :) Valla bu haftaki dengesiz yeme içmelerimden sonra hiç beklemiyordum ama çok güzel oldu yaw.. Üstelik de bugun regl olmuşum, şişlik mişlik de vardır dersek süper süper süper...

Hayatımda herşey güzel gitmeye başladı. Şaşırmayın, ben çift kişilikli miyim neyim anlamadım ama koca beyle arayı düzelttim. Üç gün öncesine kadar testereyle canlı canlı doğrayıp etini köpeklere atasım varken bugün canciğer olduk. Cuma akşamı arkadaşımla buluştuk ve bendeki olumsuzluğu fark edip de sorular sormaya başlayınca herşeyi anlattım. Eşimi de beni de tanır, yaptığı yorumlar beni çok etkiledi. Kocamın beni aldatmasının mümkün olmadığını, beni çok sevdiğinin çok sahiplendiğinin aşikar olduğunu ama geç gelmelerini tölare etmemem gerektiğini, barışacaksam da herşeyi tamamen silip barışmamı, yoksa derhal boşamam gerektiğini söyledi. Ben ne kocalar gördüm arkadaşlarımdan dolayı, sen seninkini öp de başına dedi :)))

Düşündüüüm taşındım, herşeyi sildim, koca beyin gözündeki pişmanlığı, korkusunu gördüm, bir daha bu mevzuların aramızda geçmeyeceğini, bunun son şansı olduğunu, birdaha yaparsa doğrudan boşayacağımı söyledim. Koca bey de gerçekten yalan söylemesinin çok büyük yanlış olduğunu, beni asla aldatmadığını ve asla da aldatmayacağını, bu yuvayı yıkmamak adına artık geç gelmeyeceğini söyledi. Zaten geç gelirse, tek bir yalanını dahi yakalarsam bu işin biteceğini çok açık bir şekilde ifade ettim. Geç gelmek derken en geç birde evde olacak yani. Ona bişey demem zaten. Ama gözümün döndüğünü anladı. Bu yuvayı yıkmak istemediğimi, ama mecbur kalırsam beni buna zorlarsa düşünmeden ayrılacağımı güzel güzel anlattım. Bakalım bundan sonra benim yapabileceğim bir şey kalmadı, hayırlısı diyip önümüze bakalım.

İş hayatımda da bir değişiklik oldu, terfi sayılabilecek beni bir adım yukarı taşıyabilecek bir konuma atanmak üzereyim. Yani birim değişikliğim gerçekleşti, görev atama yazısı da yazılmak üzere.

Koca bey iyi, ailem iyi, kilom iyi, işim iyi, inşallah bi pislik olmaz bundan sonra..

Rejimdaş arkadaşlarım, kimse kilosunu niye yazmadı bakiiimmmmm???

4 yorum:

Terazi dedi ki...

Bütün güzel haberler için maşallah diyelim :) Çok sevindim, en çok da eşinle ilgili aldığın kararına...

Yorumlarda kilo bildirimleri var ama benim gibi bu haftayı "pas" olarak geçenler de var ;) Malum, bu hafta alışma süreciydi, biraz inişli çıkışlı oldu (hatta daha fazla çıkışlı :)))

Mucize dedi ki...

Hadi bakalim bir pislik olmaz inşallah :)) daha guzel günler geliyordur inşallah.

ömür dedi ki...

maşallah her biri için ayrı ayrı :)
eşinle ,işinle ilgili gelişmelere çooook sevindim.
65'i görmene de çok sevindim ,65 kiloyu çok misafir etmeden gönderirsin inş.

mariposa dedi ki...

Herbirinizi ayrı ayrı öptüm... 65 kiloyu da bırakmam, iki hafta misafirim olacak kendisi :) Bana gelen 2 haftadan önce gitmiyo şekerim:)