2 Eylül 2013 Pazartesi

8.hafta sonucu: 66,5 :((

Maalesef ki maalesef gene iki ileri bir geri oldu. Geçen hafta çarşamba 6 senedir gördüğüm en düşük rakamı gördüm tartıda. 65,3. Süper di mi? Üstelik de ağır tartan tartımda. Bu ne demek diye sormayın, benim 2 tartım var. Bir tanesi emektar tartıcım, koca beyi doğru düzgün tartmayınca (adam 120-130 civarı gidip geldikçe tartı da kafayı yedi tabi onu tartarken:)) yeni ve daha detaylı, şu yağ-kas oranı ölçümü yapanlardan güzelce bir tartı aldık. Lakin bir sorun var, bu tartı benim emektar tartıdan tam 600 gr daha ağır tartıyor. İkisi yanyana evde, bi ona bi ona çıkıyorum:))) Herneyse konuyu dağıtmayım, hafif tartıda 64, 7'yi, agır tartıda 65,3ü gördüm. Bu rakamlar benim için birer rekor(du).. 30 Ağustosu değerlendirip Eskişehir'e kuzenler toplantısına katıldım. Piknikte mangallar, çibörekler, yemeler içmeler derken üç günde 1 kilo almışım. Bir de koca beyle büyük cadı geldi, 1 hafta Ankara'da kalacaklar. Her akşam düzenli yemek bekler benim beyim :) Neyse ders oldu, eski sistemime devam edicem, koca beyi boşayıp kurtulamadıkça hayatımda sadece kendime göre hareket edemeyeceğimi anlamalı ve ona göre erken yemelerime, akşam hafif geçiştirmelere devam etmeliyim. Yani bu benim hayat tarzım olmalı, anladım artık.

Rejimdaş arkadaşlarım, siz de başladınız şimdi süper oldu. Herkes birbirini gazlasın, kilolar erisin gitsin:)

Sporu bırakmak yok anacım, benden size tavsiye mi diyim ne diyim, spor yaptıkça insan daha disipline oluyor. Ağır tartıda 65.0ı görür görmez pilates tarzı kol ve göbek çalışmalarına başlıycam. O zamana kadar günde 45 dk tempolu yürüyüş yapmaya çalışıcam. Hafta içi 4 gün yeter. Her gün olamaz, o kadar lüksüm yok maalesef hafta sonu da tek başıma tempolu yürüyeyim. Ama inanın 4 gün yürüyüş çok şey farkettiriyor. Yürüyüşe sonuna kadar devam edicem. Benim hedef 59. Yani 59-60 aralığında takılmak. İnşallah olacak, ben tüm kalbimle inanıyorum. Evrene de mesajımı bir kere de buradan yollamak istedim.

Haydi totolar havaya... :))))

3 yorum:

ömür dedi ki...

66 , 65 ,64 derken bir bakmışsın hedefe ulaşmışsın ...

SKINNY dedi ki...

Tarti hikayesi cok komik. Maselef benimde senin gibi istahli bir esim var. Onemli olan senin tabagina ne kadar yemek koydugun bence. Yuruyus ve spor konusunda seni ornek aliyorum.

mariposa dedi ki...

İnşallah hedefe yavaş yavaş beraber ulaşıcaz ömürcüm.

Skinny, evet miktar çok önemli ama içerik de önemli. Yağlı tuzlu yemekten az yesen bile rejimini sabote ediyorsun. Koca beye de söz geçmiyo, tokken az yemek yap dikkat edelim diyo, açken bunu mu yiycez diye burun kıvırıyo. Allah sonumuzu hayretsin:))