27 Ağustos 2013 Salı

Tam 10 yıl önceydi...

2002 yılında üniversiteden mezun olmuş, KPSS sınavından yuksek puanlar alıp açılacak iş sınavlarını bekliyordum. Tabi bu sırada inek gibi çalışmaya devam ediyordum ki yapılacak yazılı sınavları da kazanabileyim. Gel zaman git zaman ardı arkasına pekçok sınav açıldı, benim de puan yuksek ya hepsini demiyim ama %90ının yazılısını kazandım. Ilk yazılı sınavı kazandığım açıklanınca aldı beni bir telaş. Yahu ben mülakatta ne giyicem?? Herşeyin raconu olduğu gibi bu mülakatların da bir raconu var, koyu renk takım elbise ve beyaz gömlek. Üniversiteden mezun bir yeniyetmenin ne takım elbisesi olsun. Hemen annemle koşa koşa takım elbise almaya gittik. O zaman da bööle büyük vatkalı ceketler filan modaydı heralde ki heryer bunlarla dolu. Gezdik gezdik gezdiik ve sonunda Herry'den kendime göre genç işi bir takım buldum ve hemen eteğiyle birlikte takımı kaptım. İşte o takımın pantolunu var ya, şu an benim üzerimde :)))))

Vay anasını sayın seyirciler...

7 yorum:

ömür dedi ki...

ne diyorsun!
harika bir haber tebrikler...
6 ay sonra ben de 10 yıl önceki kıyafetlerimi giyeceğim :)))

SKINNY dedi ki...

Tebrik ederim. Harikasin valla. Insanin istedigi kiloda olmasi harika birsey. Darisi hepimizin basina..

Terazi dedi ki...

Vay anasını :))))

Ne güzel bir haber. Tebrik ediyorum. İşte bak, erken kalkan yol alırmış sözünün doğruluğu... Biz yazın hapır küpür götürürken ve şimdi "Eylül geldi, hadi başlayalım anacım..." derken, sen girdin 10 yıl önceki takımlara... Keyfini sür, tadını çıkar ve kendinle gurur dur :)

Maşallah.

... dedi ki...

Sonu harika bitti:)))
Ben de evlilik yildonumuzde, o mulakatta esimle tanistim demeni bekliyorum:)

mariposa dedi ki...

Çook teşekkür ederim arkadaşlarım, darısı hepimizin başına. Bilmiyorum herkes benim gibi manyak mıdır 10 senelik takımlarını belki birgün birdaha giyebilirim umuduyla saklasın:))) Buradan pinti olduğum sonucuna ulaşılmasın, hırs yaptım bidaha giyicem diye atmadım:)))

LAkin 3 günlük tatilde gene coştum, 65,3ü görmüşken gene 66,5la karşınızdayım :))

Terazi dedi ki...

İncebelli patlattın yine vallahi :)))

Mariposa 10 sene nedir ki, ben 20-25 senelik şeylerimi saklıyorum. İçlerine girsem de artık modası falan geçtiği için giyilmezler ama işte; heves mi, hırs mı, geçmiş zaman tutkusu mu, adını sen koy...

mariposa dedi ki...

Sakla samanı gelir zamanı :))) Terazicim, benim bir de Amerikadan algığım Guess marka taşlı kotum var. Ben resmen o kota aşığım, 2006da almıştım, 2007 sonuna kadar yani 1 yıl kadar giyebildim. Son dönemlerinde yanlardan yağların fışkırdığını söylememe gerek yok tabi:) Herneyse, geçen onu da denedim, bacaklarımdan çıkmayan kota totomu sokabildim. Tabiki kapanmıyor, neredeyse 5 parmak açıklık kaldı. Ama inat ettim, giyicem ben onu, kaçamaz benden. Giyince de söz buraya kellesiz foto koyucam :)))