22 Ağustos 2013 Perşembe

Botokslandım :)))

Evet yaptımi sonunda yaptım:) Ama korkuyorum yahu, simdiden pek bisey belli değil daha anca yarım saat oldu, ben de koştura koştura size haber vereyim dedim:) Doktorcum bir tam doz uyguladım dedi, çok doğal olmasını sıkı sıkı tembih ettim, kaşlar kalkmayacak ööle, valla kamu kurumundayım milletin dalga konusu oluveririm:)) Çok güzel oldu he he filan yapıp gönderdi. Gelelim prosedüre... Önce botoks yapılacak bölgeler temizlenip kremle hafif uyuşturuluyor. Sonra doktor gelip kırışıklıklara minik minik enjeksiyon yapıyor. Soracağınız soruları tahmin ediyorum. Hayır ööle aşırı bir acıma yok uygulama esnasında ama sinek ısırığından da hallice yani:) 15 dk filan sürüyo. Ben öğle tatilinden hemen önce yaptırdım. Uygulamadan hemen sonra üzerine buz koyuyorlar çünkü yanma başlıyor. Ben hemen aynaya baktım, bikaç yeri arı sokmuş gibi olmuştu:) yarım saat sonra kızarıklık ve şişlikler inmeye başlıyor. Yani dünku sivrisinek ısırığı kıvamına geliyor:) Bi yarım saat daha bekleyip yemeğe ineceğim bakalım o zamana kadar yüzüm gözüm çok uyumaktan şişmiş kıvamına gelir belki:)))

Pozitif düşüncelere sahibim şu an, herşey güzel olacak şişlikler inecek kırışıklıklar gidecek, 3-5 yaş gençleşilecek:)))

Ayrıca da sabah 66yı gördüüüm:) O gazla yıllardır giyemediğim önü kavuşmayan neredeyse 1 karış açıklık bulunan M beden Network gömleğimi denedim, oldu:))) Yanlız tabi bööle bol bol olmadı, düğmeler çok germeyecek şekilde kavuştu diyelim. Ben de altına lacivert eteğimi giydim, topukluları çektim. İşe gelince pek bir iltifat aldım. Hatta kilo verince küçüldün heybetini kaybetmeye başladın diyen bile oldu:))) Ama ben gene de gömleği patlatırım rezil olurum diye yanıma siyah bir bluz aldım:)))

Koca bey de botokstayken aradı, ayak üstü biryığın yalan soylemek zorunda kaldım, Allah affetsin ne yapıyosan daha genç daha güzel olabilmek için. EE bu da sonuçta kocama yarıyacak, di mi:))

5 yorum:

ömür dedi ki...

ben de kaş arasına yaptırdım ,tansiyondan dolayı çektiğim baş ağrıları iki kaşımın ortasında çizgi oluşturmuştu.şimdi 4 ayda bir yaptırıyorum ve annem dahil kimse fark etmedi sadece eşim biliyor ,kaşımın arasındaki çizgi de yok oldu:)

mariposa dedi ki...

Güzel olacaksak neden yaptırmayalım di mi Ömürcüm? İnşallah güzel olur, alnıma göz kenarlarıma kaşımın arasına heryere yaptırdım ben, komple temizlik :) İnşallah haftaya ortaya çıkacak görüntü beni üzmez...

mariposa dedi ki...

Skinny, yorumunu yanlışlıkla sildim, kusuruma bakma:)) Valla botoks güzelmiş, kaşını çatamıyosun, ben çok mimikle konuşurum, kaşım gözüm oynardı şimdi insan gibi sakin sakin konuşuyorum :)) Lazerli cilt bakımının lekelere iyi geldiğini duymuştum ama kırışıklıklara napar bilemiyorum. Sen yaptırınca biz de senden öğrenelim :))

ömür dedi ki...

ben de lazerli cilt bakımını yaptırmak istiyorum
yüzün genelinde toparlanma ve canlılık oluyormuş ama yaptıran birini tanımıyorum
her an gözümü karartıp yaptırabilirim:))

SKINNY dedi ki...

bende magazinden ogrendim. Angelina Jolienin yuzunun resimlerini koymuslar. Hatun 20 senedir yuzu degismemis hic. Lazerle cilt soyma gibi birseyler yaptiriyormus. Bende tam anlamiyla bilmiyorum yani. Ogrenicem hepsini para kazanmaya baslayinca.