14 Ağustos 2013 Çarşamba

4 ve 5. haftalar sonucu; 67,1

Görüldüğü üzere bayram bitti ama ben bitmedim, kaldığım yerden devam ediyorum. Üstelik regl olmuşum gene:) Yani reglimin ilk gününde 67,1 çıkmak iyi oldu. Bu arada bu rakam salı gününe ait, dün yazamadım bloga bi türlü. Köpek gibi spor yaptım biraz da aç yattım sabah 66,4'tüm :) Cuma günü Samsun'a yolculuk var hafta sonu için annaneyi ziyarete gidiyorum. Annem iyiydi, yedirmedi aksine yürüyüşe teşvik etti ondan kilo kontrolü yapabildim. Annanem öyle mi, hem yesin hem yedirsin:) Ama ben bu 66nın peşini bırakamam çok uzun zamandır kavuşmayı bekliyordum. Gene de yuvarlak pideden yiycem anasını satayım, başka bişey yemiycem bi onu yiycem:))  Hedefimi düşürüyorum bu hafta, hem küçük bir kaçamak olacak hem de tartılma günlerimi salıdan pazartesiye çekeceğim için 6 günlük sonucu yazacağım. Yuvarlak hesap 66 diyorum haftaya pazartesi için. Bugün 66,4ü gördüm ya, hem 66 ya ulaşmak daha kolay olacak hem de sabitlemek için biraz vakit gerekli.

Herkesi öpüyor, bayram seyran tatil demeden boğazlarımıza hakim olmayı temenni ediyorum:))

7 yorum:

parıldayan çiçek dedi ki...

Selam
Size kolay gelsin iradenize hakim olursanız veririsiniz.Ben de sözüm ona dikkat ediyorum.Ancak olumlu tarafı kilo almamışım.Ama yine de az yiyorum,sevdiğim şeyleri yemekten kaçınmıyorum.yüzüyorum.ev ile ilgili koşturuyorum.Kio olayı farklı .Samsun diye yazmışsınız dün Samsun'daydık.o ne sıcak pişman olduk.gözünü seveyim Sinop'un.

mariposa dedi ki...

Tabi ya, önemli olan dünyadaki tüm yiyecekleri yiyerek bitiremeyeceğimizi idrak etmek. Gerçekten metabolizma sorunu olup bu yüzden kilo vermeyeneleri hariç tutarak su içsem yarıyor şeklindeki beyanlara asla inanmıyorum:) Ben de sizin gibi sevdiğim şeyleri affetmiyorum, ama daha küçük porsiyonlarla yiyorum.

Samsun yazdım ama aslında Alaçam'a gideceğiz, annanem orda yaşıyor, annem ben ve benim minik cadı ile birlikte 3 bayan arabayla yollara düşeceğiz:) Annaneyi de katarsak 4 nesil kadın birarada olacak.:)

SKINNY dedi ki...

Supersin! 66yi gormen harika olmus hemde bayram ertesi.

Yuvarla pideyi sabah yersen aksama kadar yakarsin bence hic zarari olmaz. Ben de son gunlerde istedigim seyleri yiyorum ama azar azar, hic abartmadan. Bir tek sporu abarttim. En az 90 dk yuruyorum.

mariposa dedi ki...

Ben de dün tam 1,5 saat yaptım ama alışmamışım, kollarım kopuyo, bugün yürüyüş bile yapamadım:) Bööle kas çalıştırmak lazım, sırf yürüyüş yetmiyo..

SKINNY dedi ki...

yakinda gyme gidicem ama oradaki hatunlar cok fit. moralim bozuluyor gidince. Birazcik daha kilo vermem..Bu arada 68 kilo oldum, yakalicam senin kilonu yakinda. Ancak boyum 1.60 senin kadar zayif degilim yani. Benim 50 kilo olmam lazim, yolum daha uzun

mariposa dedi ki...

Sen de süpersinnn. Ben bayağı kurtardım durumu, dün dar etek bluz giyince çok iltifat aldım. Çok fit olmuşsun dediler çok mesut oldum:)66yla bunu dedilerse 60ta mankenlik teklifleri gelir heralde:)) Bence 55 kurtarır seni. Ben 59u hedefliyorum, sınır kilom da 60 olacak inşallah.

SKINNY dedi ki...

ben senin en kisa zamanda 60 olacagina eminim, cok iyi gidiyorsun. Ben en azindan kilo olarak seni yakalamaya calisayim.