10 Temmuz 2013 Çarşamba

3 haftalık tatilden sonra çalışmak da zormuş kardeşim...

Hafta başı itibarıyla 3 haftadır yaymış olduğum bedenimi sürüyerek işe getirmiş bulunuyorum. Aman da pek zormuş kardeşim devlet memurluğu :))) İnsanoğlu böyle nankör işte kardeşim yatmışın üç hafta, kanamadınmı diye sorarlar adama :) Kanamadım kardeşim, hep yatayım ben, arasıra işe geleyim paramı alıp az görünüp gideyim.. Vay anasını sayın seyirciler, benim gibi idealist, dünyayı kurtarmaya niyetli adamın 10 yıllık memuriyetten sonra dediği lafa bak :)

Bodruma kayınvalidenin yazlığına gittik çekirdek aile olaraktan. Ama bakıcı ablamızı da götürdüm. Allah gani gani razı olsun ondan, azbuçuk tatil yaptığımı anladım. Gece gündüz demeden baktı çocuklara. Üstelik hadi karı koca dışarı çıkın eğlenin diye bizi teşvik bile etti. Tabi alışmamış bünyeyi gece hayatına alıştırmak mümkün olmadığından 12de eve döndük hep benim yüzümden. Koca bey ise çocukluk arkadaşlarıyla site içinde sabahlara kadar oturdu. Ama kızmadım aksine ben gönderdim en azından 20 senelik arkadaşlarıyla çocuk gibi site içinde takılsınlar diye. Tabi bikaç akşam dışarı da çıktılar ama ses etmedim önümüz Ramazan diye.

Şimdi herşey güzel, koca bey yazlıkta noolmuş hani kilo veriyodun höhööö şeklindeki arkadaş zevzeklikleri yüzünden kilo vermeye karar verdi. İyi de oldu laf aramızda. Şimdi orucunu tutuyor ya, ben iftarda dünyaları yiyecek zannettim, adam harbi harbi dikkat ediyor, sahurda da aynı şekilde, zannımca en az 7-8 kilo verir bu gidişle bir ayda.

Ben de fırsat bu fırsat tekrar (!) rejime başladım. Ezgiciğimin listelerini baştan yapıyorum. Evden taşıyorum malzemelerimi üşenmiyorum. Öğlenleri de yürüyüş yapıyorum. Bunu yapalı da 2 gün oldu haa:) Neyse, sağlıklı yaşam için mecburuz anladım.

Sitede bi manken arkadaşçığımız var. Atmıyorum ha, 2 sene önce tanıştık, karı koca geliyolar onlar da yazlığa. Lakın eski mankenlerden sayılır yaş 35 :)Biz bayağı samimiyiz orda. Anam kadın geçen sene 50 kilo falandı heralde, zayıf manken işte, çok da hoştu, bu sene rejim yapmaya başlamış ve 8 kilo vermiş. Dedim ki, canım benim napıyon sen, ben öleyim o zaman. O da, etrafta çıtır çok, zayıf olunca daha çıtır gözüküyosun banane vercem diye ünledi. Yaw kardeşim, cidden kendimi kesesim geldi, vücudunda yağ yoktu zaten nerenden verdin diyemedim. Benim verceğim 10 kilocuk, gani gani yağ mevcut azıcık sıkacam dişimi.

Saçlarım iyice açılmıştı, çikolata kahvesine boyattım kendime de çok yakıştırdım.

Bi de bebelerimin uykusu düzene girse de, uykusuzluktan perişan olmuş benim yüzümün gözümün şişi inse süper olacak...



4 yorum:

Mucize dedi ki...

Ne guzel eglenmissiniz, hele bakicininda yaninizda olmasi super olmus, bende seni kiskandim walla. Birde verecek sadece 10 kilon olmasini kiskandim. Offf offf benim daha az ekmek! !! yemem gerekecek.

mariposa dedi ki...

10 kilo ya da 20 kilo farketmez ki azimli biri için canım benim. Fazlamız var mı var, bitti :) Bir arkadaşım ikinci çocuktan sonra kalan 30 kilosunu 1 yıl içinde verdi şimdi 58 kilo, benden büyük ama çok çıtırlaştı. Demem o ki, vericez mucizem, birlikte mucize yaratıcaz:)

Mucize dedi ki...

Ya zaten bu kilonun, estetik acidan hos olmamasi, saglimizi etkilemizi gibi olumsuz etkileri varken, birde oldugundan yasli gostermesi isin cabasi. Benimde bazi arkadaslarim benden 3-4 yas buyuk olmalarina ragmen fit olduklari icin bende 3-4 yas kucuk gorunuyorlar. Bu da azmimizi artirmamizi gereken diger bir faktor. Hadi bakalim bu sefer mucizeyi yaratacakbilecekmiyiz??? icimden bir ses EVET diyor :)

mariposa dedi ki...

Evet evet eveeeettt :)))