1 Haziran 2011 Çarşamba

Tatilim Geldiii :))

Bu sene farkettim ki hiç yıllık izin kullanmamışım. Devlet memuru olarak geçen seneden kalan 20 gün + 20 gün (bu senenin) tertemiz dolu dolu beni beklemekte. Ben de toplam 9 gün izin aldım ve yarın itibariyle Alanya'ya annemlerin yazlığına gidiyorum. Koca bey bize eşlik etmeyecek. Abim ve küçük cadımla aralarında sadece 1 ay fark olan yeğenim de ordalar. Gelin kızımızın izni kalmadığı için o da Ankarada. Yani annem babam abim yeğenim kızım biz bize bir tatil yapıcaz. Çok mutluyum, yaban eller, kan bağı olmayanlar yok aramızda :)))

Şaka bir yana, eşime de hak verdim, yazlık biraz küçük. Biz alt alta üst üste kalıyoruz ama o rahatsız oluyor. Onunla ayrıca çekirdek aile olarak tatile gidicez.

Bu akşam işyerinden kızlarla dışarı eğlenmeye çıkıyoruz, daha bavulu hazırlamadım, uçak yarın 2de. Napcam bilmiyorum:)))

Bu arada Alanya-Gazipaşada havaalanı açıldı biliyorsunuz. İşte Anadolu jet ve Bora jet ortak uçuşlara başlamışlar. Artık uçakla gitmek çok mantıklı. Geçen sefer Antalya üzerinden uçakla gitmiştim ama Alanyaya gelene kadar daha çok yoruldum, babacığıma da ekstra eziyet oldu. Gel git toplam 4-4,5 saat araba sürmek zorunda kaldı. Kimseye hele ki babacığıma eziyet etmek istemediğim için aslında otobüs bileti alacaktım ama uygun bilet bulunca sefillik çekmeye gerek yok dedim.

Bu arada, sizin yorumlarınıza cevap yazmaya çalıştım, farkettim ki kendi bloğuma da yorum yapamıyorum :)))

Selinkacığım, mail adresini önce yayınladım ama sonra hemen sildim başkaları da görmesin diye. Ama salak ben, adresini yazdığım kağıdı kaybettim. Senden ricam bir daha yazabilir misin?:))) Özüm, tatlım blog izlemeden çıkış işini sayende artık yapabiliyorum. Teşekkür ederim. Ayarları değiştirme işini ise henüz nasıl yapacağımı çözemedim ama onu da halledicem, hepinize bol bol yorum yapıcam:)

Herneyse, gidiyorum ben... Kalın sağlıcakla...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

öncelikle iyi tatiller dilerim..hatta beni de götür ne olursun diye yalvarabilirimde..çok iyi yapmışsın iyi eğlenceler..
bloğun kumanda panelinden ayarlara girip halledebilirsin..biraz uğraşmak gerek , uğraşa uğraşa bulursun..