23 Şubat 2011 Çarşamba

Döndüm...

Niye gittim hiç bilmiyorum, niye yazmayı bıraktım. Halbuki saçma sapan da olsa yazdıklarım, paylaşıyordum birkaç beni okuyan insanla. Yazmadım ama yazılanları okumaya gayret ettim.

Yeni görevime başladığım hafta çok yoğundum gerçekten. Daha sonra ise şu iş bitsin bu iş bitsin derken baktım 2 ayı geçti neredeyse. Mola verdim ama bilinçli değildi ya da planlanmış.

Herneyse, döndüm. Özledim yazmayı, yazılanları okumayı, yorum yapmayı, paylaşmayı. Beni merak eden arkadaşlarıma çooooook teşekkür ediyorum. Tek tek herkesi ziyaret edicem yavaştan :))

Geçen iki ayda ne yaptığıma gelirsek; Valla bişey yapmadım, ne koca beyle çok büyük kavga ettik, ne büyük bir heyecan yaşadım. Sıradandı yani. Hele bu birimde işlerim okadar yoğun ki, haftanın nasıl bittiğini anlayamıyorum. Keza hafta sonu da aynı hızda bitiveriyor.

Hayatım tamamen küçük kızımdan ibaret hale geldi, akşamları ne kadar yorgun olursam olayım onu mutlu etmek için en az 2 saat birebir oynuyorum. Gece de birlikte yatıyoruz. Babamızı attık gitti :))) Artık gezmeye giderken de baba gelmesin ikimiz gezelim diye tutturuyor, arabayı ben kullanıcam o da arkada tek başına koltuğunda oturacakmış. Ben bu işten çok zevk alsam da babacık gücenmeye başladı. Beni neden istemiyorsunuz diye kapris yapıyo:)

Gelelim ulvi meseleme... Kilo konusunda büyük ilerleme kaydetmiştim. 68 kilo oldum yürüyüş ve rejimle, Eski pantolonlarımın yarısını daha kullanabiliyordum. Ama...

Tabiki "ama"sı var. Gene kilo aldım 70 kilo civarı dayanmaya çalışıyorum. 2 kilonun bukadar büyük fark yaratacağını bilmiyordum. Gene pantolonlar dar gelmeye güzel durmamaya başladı. Tekrar gayret edicem bakalım...

Bundan sonra sık sık yazmayı planlıyorum :))

4 yorum:

Unknown dedi ki...

hoşgeldin prensesim, seni çok özledim...

mariposa dedi ki...

Sağol arkadaşım, iyiki varsın

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ MARİPOSAM DÖNDÜN ŞÜKÜR
SEVGİLERİMLE CANIM.

mariposa dedi ki...

Canımmm, deminden beri ben de sana ulaşmaya çalışıyordum. Blogun yorumlara kapalı, ne oldu ne bitti hep kaçırdım neden böyle bir değişikliğe gittin? Napcaz şimdi bizzz??