5 Nisan 2010 Pazartesi

Eritilecek göbeğim vaaarrr!!

Kadında en nefret ettiğim yer şu yan simitlerdir. Allahım ne biçimsiz bir yerden fırtlıyorlar ya... Cuma akşamı düğüne gideceğimi yazmıştım. Gittim ama az daha giysi yüzünden gidemiyordum. Ne güzel cicilerim var, seçer birini giyerim diye düşünmüştüm ama hiçbiri olmadı, olanlar da olmasa daha iyi dedirtti.

Önce saçıma güzel bir fön çektirdim, sonra yüzüme çok hoş bir makyaj yaptım, aynalara bakmaya doyamadım, ne kadar hoş kadınım valla diye de havalara girdim. Sonra geçtim gardrobun başına, o andan sonra kabus başladı, onu alıyorum elime M beden, diğerini alıyorum düğme kapanmıyor, öbürünü alıyorum darlıktan vücudum bir balina yavrusu misali ortaya çıkıyor. En sonunda hafif bol bir diz üstü elbise bulabildim, çok şık değil günlük-abiye arası bişey, aksesuarlarla zenginleştireyim bari diyip onu giydim. Kendisi diz üzerinden yaklaşık bir karış yukarı fırladı :) Ne de olsa beden genişlemiş, resmen havaya kalktı elbise. Koca bey tip tip baktı ama napim,çektiğim eziyete şahit olduğu için ses çıkaramadı. Başka seçeneğim yoktu napim o elbiseyle topuklu çizme giydim, şıkır şıkır bişeyler taktım takıştırdım, gene geceyi bi şekilde kurtardık. Fakat benim kafaya dank etti, 2 gündür diyetteyim. Allahım şu kuluna azcık müsamaha göster ya, az bi irade versen nolur??? Yakında ikinci çocuk düşünüyorum o zamana kadar 65 olmam lazım, 7,5 kilo nası gidicek ya!!

Çok moralim bozuk, ben kilo vermem lazım dedikçe de kilo alıyorum, nolcak benim bu halim?

4 yorum:

dwarfwaves dedi ki...

o kilo sorunu öyle bir dert ki,yapıştı mı gitmek bilmiyor,,iteliyorsun geliyor yine kola,bacağa,öteye beriye yerleşiyor...yazık bize,çok yazık...bi de sütyenin arka kısmından pörtleyen etleri de es geçmemek lazım,hatırlatiim dedim,ıiyyyhhh..... =/

mariposa dedi ki...

Ay evet, o da çok itici, Allahtan o sorunum yok. Yani şimdilik yok, umarım da hiç olmaz...

Adsız dedi ki...

aman Allahım gecmiş olsun sevgili mariposa inş zayıflarsın bende cok sıkılıyorum ama yapacak hiç bir şey yok gibi geliyor.şikayet ediyorsun ama m beden süper ben hala m ye giremiyorum.sen haline şükret canım.olsun herkes yüzüne bakmıştır takma.sevgiyle mutlu kal canım.

mariposa dedi ki...

Sağol canım benim, toparlanmaya başladım biraz, sabah gene 71,5tum. :)