12 Ocak 2010 Salı

Uykusuz geçen 4 geceden sonra nihayet kuzum iyileşti, ama beni görenler hastayım zannediyor, göz altlarım çok feci çöktü :) Napalım, anne olmanın da bi bedeli olacak tabi. Kocayla aramız da bir düzeldi bir düzeldi aman sanki 1 hafta öncesinde birbirimizin suratına bakmayanlar biz değiliz. Dün beni iş yerime bıraktı. Tam inerken de ben sana çok aşığım dedi. Durdum bi afalladım :), ciddi misin dedim, çok ciddiyim nolur kavga etmeyelim dedi. Yorum yapamıycim çünkü biz çok gel git yaşamaya başladık böyle. 1 hafta sonra ben bu adamı uykusunda kızgın yağla haşlıycam gibi bişeyler okuyabilirsiniz yani :))))

Aman neyse, kavga bitti, hastalık bitti, geriye 71 kiloluk gözleri pörtlemiş ben kaldı :)

5 yorum:

DaiSy dedi ki...

Hay allah evlenmeden önce bir kere daha mı düşünsem ne? :(

mariposa dedi ki...

Evlenmeden önce 1000000000 kere daha düşünmek lazım :)) Ama kızgınlık da geçici aşk da geçici, kalıcı olan tek şey sevgi. Dün gece yanyana uyuyan bebeğime ve kocama bakınca iyiki evlenmişim dedim :)) Evlenmeseydim de evde kaldım diye depresyona girerdim kesin :)

Adsız dedi ki...

bayılıyorum mariposa sana dogru söylüyorsun evlenmesek neyapcaktık kız kurusu olcaktık şimdi en azından kavgalı gürültülü bir eşimiz var.sen de mehtabın gurubundamısın şaşırdım sendemi zaıflıyorsun bende ama senin burda ismim selin olarak cıkıyor.mehtapda 1selin daha vardı karışmasın diye selinka ismiyle giriyorum nasıl gidiyor zayıflama işi bende tık yok.

mariposa dedi ki...

Mehtabın grubunda olamadım malesef geç kalmıştım ama yazılanları tek tek okudum uyguladım, gerçekten 1 ayda 4 kilo verdim. Lakin kocam rejimimi baltaladı, ben de iradesizim devamını getiremedim. Onu bu akşam 1 haftalık seyehate gönderiyorum iş için, bu bir hafta tam olarak uygulayacağım, başlangıç olacak yani, ilk 1 hafta sakatlık olmazsa gerisi gelir diye düşünüyorum. 1 ay daha uygulayabilsem ve 4 kilo daha verebilsem süper olacak...Sen ne alemdesin?

Adsız dedi ki...

malesef bende tık yok nerdeyse3-4 aydır yapıyorum daha evdeki tartıda 70mişin altını göremedim bende nedense hiç bir şey etkili olmuyor.bende 1 guruba katılamadım malesef bende dışardan takip ediyorum.ama sagolsun sevgili mehtap dışardan takip ediyor ben 3 aydır filan 3 kilo veremedim.ama benim hormon problemim mevcut neyazıkki.ilemiyorum belkide başka problemmi var.profesyonel diyetisyenle yapıyordum.ama sagolsun2 yılda2 diyetisyen eskitmiş bulunmaktayım.bakalım mehtap3 hafta cok sıkı yapta ne olcak görelim dedi.bende hiç yag magın eridigi yok.nasıl olcak bilemiyorum.eh ne diyelim allah kavuştursun.erkekler en büyük köstek malesef bizimkide öyle anacım az ye biraz diyorum hiç dinlemiyor birde benide mahvediyor.aman bu kilo meselesinde cok dertliyimhiç sorma en iyisi 1 söyle 1000 işit.sevgiyle mutlu kal.