13 Mart 2014 Perşembe

Tarih Tekerrürden İbarettir...

Beni bilen biliyor, tekrarlara geçmiyorum. İçme, sapıtma, hakaret vs'den sonra bu sefer bir yenilik var. BOŞANIYORUM... Bugün protokolü imzaladım, haftaya inşallah bitecek bu işkence. Allah kimseyi parasız pulsuz bırakıp da bu tarz bir hayata mahkum etmesin. Çocuklarına çok düşkün olan ex koca bey, protokole çocukların bakıcı ve okul masrafının yarısı ibaresini koymamak için bi yerini yırttı, ben de lanet olsun dedim kabul ettim. Kendisi zaten görevini yaparmış, çok iyi babaymış, söz vermiş karşılıycakmış ama bana para yediremezmiş. Hee alkolü de bırakıcam diye söz vermiştin ama nanay demedim :)) Bu sefer kendisi de çok istekli, bakalım caymadan hemen halletmeye çalışıyorum. Çünkü tehdit etti, nafaka istersen mahkemede karımı seviyorum derim, 4 sene sürünürsün dedi.

Bu hayatta artık yanlızım, çocuklarıma tek başıma bakıcam gibi gözüküyor. Allah bana güç sağlık ve para versin inşallah..

NOT: Herkes kaynanasına dikkat etsin, en iyisi benimkiydi sözde, dinamiti o koyuyormuş. Oğlunu ben azdırmışım, idare edememişim, suçun çoğu bendeymiş, eve bağlayamamışım (rakı sofrası vs kurmak gibi eylemlerle yani:)), geçen sefer niye barışmışım, barışmasaymışım, hadi birinci çocuğu yapmışım da ikinci çocuğu niye yapmışım peki??   Ayy, bir çirkefteyim ki düşman başına...


12 yorum:

Mucize dedi ki...

İnşallah kizlarinla birlikte mutlu bir gelecek seni bekliyordur. En kisa zamanda neticelenmesi dilerim. Sevgiler.

parıldayan çiçek dedi ki...

Zor bir dönem.Başarıyla üstesinden geleceğinize eminim. Güzel yarınlar.

ömür dedi ki...

senin ve kızların için hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun...

Sandaletli Kız dedi ki...

Canım benim Allah hakkında en hayırlısı nasip etsin, iki çocuğunla mutlu ve huzurlu olman dileğiyle :)

Sulemcafe dedi ki...

Insaallah hayirlisi olur.Huzura kavusmanizi dilerim.Tabii herkes icin zor olacak alisma süresi.

Dilerim bosanma olayini hazmeder beyin.Sonradan sorun cikarmaz.

Allah yardimcin olsun canim, cocuklarinla beraber daha mutlu, huzurlu günler dilerim.Sevgilerimle

mariposa dedi ki...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah hayırlısıyla boşanmayı becerebilirim. Ex kocanın aklı başına gelmeye başladı heralde, ben protokolü imzaladıktan sonra dün akşam arayıp ben her zaman senin ve çocukların arkasındayım sizi asla bunaltmam şeref sözü veriyorum üzerime düşeni yapacağım vs.. beylik laflarını etti. Denemesi bedava, yaşayıp göreceğiz.

mariposa dedi ki...

Ha bu arada ben protokolü imzalamadan önce asla bakıcı parasını vermiycem, okul parasını vermiycem diye böğürüyordu. Bakıcı ve okul masrafını vermeyecek ama üzerine düşeni yapacakmışmış. :)))

Kesin çocukları parayla şımartır, her istediklerini alır elbiseler oyuncaklar, kandırır, doyumsuz şımarık çocuklar haline getirir, sonra da iyi babayım der...

ikizlerimbenim dedi ki...

Merhaba
Bloğunuzu sessiz takip edernlerdenim. Boşanma sürecimizi de okuyordum. Ben de geçen Ekim ayında boşandım ve bugüne kadar bir dakika bile pişmanlık duymadım. Tecrübelerimi paylaşmak isterim. Lütfen ve lütfen protokole nafakaya eklentiniz. Koca beyin laflarına kanmayın. Ona karşı kullanabileceğiniz mesaj, ses kaydı var ise onunla tehdit ediniz. Bu Dakika'dan sonra onun sözüyle yola çıkmayın ve hukuk kanıta bakar. 3 sene sonra başkası ile evlenir, ne para alabilirsiniz ne de pul. Kimin ne dediğine bakmayın. Boşandıktan sonra bile nafaka davası açabilme hakkına sahipsiniz. Evlilikte kullandığınız soyadınız iş hayatınızda önemli ise boşandıktan sonra da kullanabilirsiniz. Bunu sözleşmeye ekleyiniz. Dediğim gibi hukuk kanıtlara bakıyor. Onun yazdığı kağıt, mesajlar önemli, sözüyle yola çıkmayın.

İşin psikolojik olayına gelince, siz anne ve her daim çocuklarına yol gösteren olacağınız için kötü polis siz o da her zaman eğlence kısmışlar, hediye ile gönül alacağı için çocukların gözünde iyi polis olacak. Eğer ailenizin desteği var ise hiç bir şeyi dert etmeyin. Bırakın kayınvalide müsveddesi konuşsun dursun, iyi yetiştirseydi de oğlu alkolik olmasaydı..kimse yuvasını yıkmak için gönüllü değil, eminim ki mücadele ettiniz, ama asla boyun eğmeyin. Bir de sizden ricam çocuklarınıza babaları hakkında kötü konuşmayın, siz karı- koca olmaktan boşanıyorsunuz, anne-baba olmaktan değil.

Ben sizin yanınızdayım, sevgilerimden...

mariposa dedi ki...

Sevgili İkizlerimbenim, uzun yorumun için çok teşekkür ederim. Ama protokolü imzaladım ve de bu hafta içi bir günde boşanacağız sanırım. Ben de biliyorum sözlere kanmamak gerektiğini, kanmış da değilim fakat nalet olsun yandım Allah diye kendimi kurtarma peşindeyim:)) Valla iyi bir avukatla herşeyini alır mahfederim onu da istemiyorum, biran önce kurtulmak tek temennim. Çocuklarıma da asla kötü konuşmam, hep dediğim gibi kötü bir koca ama iyi bir insan iyi bir baba. Yorumlarının devamını beklerim, eşekten düşenin halini en iyi eşekten düşan anlarmış:)

ikizlerimbenim dedi ki...

İyi misiniz? buralarda mısınız? Lütfen paylaşın duygularınızı, kendinizi yanlız hissetmeyin yeter ki..sevgiyle,

mariposa dedi ki...

Size cevap yazmayı atlamışım sevgili ikizlerimbenin. Teşekkür ederim ilginize, burdayım iyiyim. Bundan sonraki süreçte müsadenizle size sık sık danışacağım gibime geliyor :)

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.