30 Temmuz 2013 Salı

3. hafta sonucu:67,9 :(((

Ben bekle beni 67 derken bunu kastetmemiştim :(( Tamam kabul ediyorum iki akşam davetler münasebetiyle abarmadan normal şekilde yemiş ama tatlıdan kaçırmış olabilirim ama geri kalan tüm günler ve öğünler bukadar dikkat ederken, üstelik de 4 gün 45 dakika yürümüşken 300 gr da neyin nesi oluyor ya. Ayıp valla metabolizmacım, lan 5 gün gayet efendi efendi takıldım, 67yi es geçme planları yapıyorken neredeyse 68de kalacakmışım. Anlamadığım nokta şu, ben diyet yapmasam zaten bunların hepsini misli misli yiyecektim, arada tatlılar çikolatalar götürüp göbeğimi kaşıya kaşıya oturacaktım. Gene de iki ileri bi geri sabitlediğim 69-71 arasında dolanırdım. Nerde kaldı benim dikkat ettiğim günlerin ödülüüüü??? Neyse isyan yok, yola devam.

Bu hafta da boyle olsun bakalım, ufak ama sağlam adımlarla gidiyorum diyip kendimi kandırayım. Cuma akşamı yola çıkıyorum annemlerin yazlığa yolcuyum. Allahtan annem de dikkat ediyor, yürüyüş yapıyor. Dönüşte 67 olacam kesin kararlıyım, 66,9 olursa süper olur:)) Bu arada 2 haftada 1 kilo koymuş oldum hedefimi, bayram mayram sekteye uğrasak da ucundan tutayım diye :)

Koca beyi de perşembe akşamı uğurluyorum büyük kızımla beraber. Dönüşte kimse olmayacak 1 ay yanlızım o zaman 4 kilo vermeyi hedefliyorum, küçük cadıyı atarım arabaya takılırız beraber, ben onun peşinden koşarken zaten yamulurum yorgunuktan:)

Herkesi öpüyorum, tatlısız günler diliyorum:)

7 yorum:

SKINNY dedi ki...

Sizde bayram durumu var o yuzden de isin zor ama saglikli beslenirsen birazcikta tatlidan kacarsan olur.

Ben esimden isleri dolayisiyla ne zaman ayri kalsam zayifliyorum cunku cocuklar az yiyor boylece ben de onlarla az yiyorum tabi bir de stress yok. En cokta stres bende yemeye neden oluyor.

Bende ilk 2 hafta cok hizli kilo verdim ama simdi yavasladi. Seni ornek alarak hergun yurumeye basladim. Verecegiz bu kilolari..

ömür dedi ki...

vücut savunmaya geçmiştir belki sıkma canını.
bu takılmanın ardından hızlı bir düşüş olur inşallah

mariposa dedi ki...

Skinnyciğim valla vericez, dombililik de bi yere kadar:)

Ömürcüm, inşallah dediğin gibi olur. Sen ne alemdesin??

Mucize dedi ki...

Kilolar sabirla gidiyor, vazgecmeden devam etmek lazim. Bende pazardan beri davetlerdeyim tatlilar kabusum oldu :( bayramdan sonra isimiz kolaylasir insaallah.

Unknown dedi ki...

Mariposa,
Azimle devam ediyorsun, masallah sana.
Ben kendimi 2 eylule kilitledim. O zamana kadar diyet sozcugunu, kilere kaldirdim:)
Kilerdekilere de, masaya koydum:)Afiyetle yiyorum:)

... dedi ki...

az onceki yorumu yollayabildim mi acaba?
kafam durdu:(
2 ekim diyodum, diyeti diyordum, kilere kilitledim, kilerdekileri de masaya aldim yiyom diyodum:)

incebelli

mariposa dedi ki...

Aldım aldım yorumlarını. Ayrıca senden haber aldığıma çook sevindim. Bak ortada buluşmayalım gene, senin olduğun yerde sabitlenmen lazımdı :))