23 Temmuz 2013 Salı

2.hafta sonucu: 68,2

Aslında rejim listesine %70 uymuş olmama rağmen regl olmam ve biraz da kaçamaklarım sonucunda sadece 600 gr verebildim. Gene de güzel bir sonuç diye düşünüyorum çünkü genelde regl dönemimde az da olsa vermek motivasyonumun devamını sağladı. İnşallah haftaya daha başarılı olacağım, hem ödemimi atmış olurum hem de çeldiricilere karşı daha dayanıklı olabilirim.

Geçen haftayı özet geçersek, 5 gün 45 dk yürüyüş yaptım. Bir kere iftara davetliydik, oldukça az yedim ama bir porsyon güllaç yutuvermişim. Bir de dün akşam koca beyle yemeğe çıktık, orda çok fazla yedim, rejimi bırak normal insan öğününden bile fazla oldu. Olsun, bünyeyi tamamen herşeyden yoksun bırakmamak lazım.

Beni bekle 67, haftaya yanına geliyorum:)))

Koca beyle bir iyiyiz ki sormayın, ölecek miyim acaba:)))

10 yorum:

ömür dedi ki...

kaçamaklara rağmen iyi birsonuç bence de:)
belki bir sürpriz yapıp 67'yeuğramadan 69 a inersin :)))

mariposa dedi ki...

66 demek istedin umarım :))))

İnsallah ne diyim :)

ömür dedi ki...

:)))) 66 demek istedim canım ya kusura bakma neolur :))

Mucize dedi ki...

Kesin 66 dir o :)) Allah esinle muhabbetini artirsin.

SKINNY dedi ki...

regl zamaninda kilo vermek cok iyi. 600 gr bile olsa op basinin ustune koy.

Esinle aranin iyi olmasina sevindim. Darisi basima diyemeyicem cunku ben basimi alip gitmek istiyorum.

ben de son 3 gun bozdum, simdi senin kilonu nasil yakalarim diye dusunuyorum

mariposa dedi ki...

Canlarım sabah 8.05 itibarıyla 67,6 yı gördümm:)))))

Ömürcüm Allah mı söyletti sana 66yı yaw :) Ben de cok pis gaza geldim oluverirmiyim görür müyüm acaba diye :)

Mucizem, eşimle iyi olmamızın sebebini buldum, ben pek iyiyim çünkü :)) Akşam iftardan sonra sahura kadar dışarı çıkıyor biz yattıktan sonra. Vakit geçiriyomuş hem de dart a gittiği için hareket de etmiş oluyomuş. Lakin adam da 6 kilo verdi a dostlar. :)))

Skinny, dün evi toplamış makineyi kaldırmış vs o da iyiniyetli. Durup durup istediğin gibi bi koca olabiliyo muyum diye soruyo. Lakin bu güzellik ramazan münasebetiyle, ben bilmem mi kocamı, ramazan bitsin tekrar durum değerlendirmesi yapmak lazım. Daha sağlıklı olur:)))

İki kavgada başını alıp nereye gidiyosun, ohoo sanırsam sen kavga taktiklerini pek bilmiyosun alıp başını gitmelere kalkıyosun. Öncelikle gidecek biri varsa o da erkeklerdir, yıldırma politikası tavsiye ederim:)) Kilolar gider mühim olan mutluluk gitmesin. Bi de poliyannacılık tavsiye ediyorum, azcık işe yarıyo kısa vadede yani:)

SKINNY dedi ki...

Canim ya, bizim isler cok karisik, kavga ederken ona begenmiyorsan gidersin deyince, ayaga kalkip bu evin butun odemelerini ben yapiyorum, ben gitsem sen hicbir b.k odemeyemezsin, defol git diye bagirdi. Iste bunu kaldiramiyorum. Usulen ozur diledi belki unuttu bile ama benim icimde yara olarak kaldi. Gun icinde bende polyannacilik bende oynuyorum ama icimdeki sikinti gecmiyor.

mariposa dedi ki...

Üzülme arkadasım herşey olacağına varır. Ben maddi olarak güçlüyüm ondan car car ötüyorum. Yoksa bizimki de o şekilde konuşur diye tahmin ediyorum. Ah bu erkekler, kendilerine bağımlı olanı eziyorlar hemen. Sadece para olarak değil, onun halletmesi gereken işlerde beni eziklemeye çalışıyo. Ama madem özür dilemiş sen de hazmetmeye çalış kendi iyiliğin için. Tabi uzaktan konuşmak kolay... Öpüyorum seni

...Bebişlerim... dedi ki...

66 iyidir iyi :) Sütlacı yutuvermişin ama yine de SPOR SPOR SPOR .... sıkılaşma süper olmalı sende :)

mariposa dedi ki...

Valla fena değil ama 67,9 da sabitlendi iki gündür. Ama 38 beden etek alabildim journeyden :)))