9 Kasım 2009 Pazartesi

Umut Fakirin Ekmeği-Gel Bana Karboksiterapi

Eveet, taktım ben bu yan taraftaki simitlerime kesin kararlıyım karboksiterapiye gidicem. Hatta bugün öğlen bir dermatologla randevum var. İnternetten çok araştırdım, işe yarayan da var yaramayan da. Tabi ben üzerime düşeni yapayım, boğazımı birazcık tutayım da yaramazsa kaderime küseyim:)

Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi??? Ben de gelişmeleri yazarım...

3 yorum:

dwarfwaves dedi ki...

ben de deneyim yok ama o dediğin neydi karboksiterapi denemelerinin sonuçlarına ihtiyacım var...zira o simitler ne menem şey bilirim.....
sevgi ve sabır dileklerimle.....

Petunya dedi ki...

merhaba, ben karboksiterapi de yaptırmıştım, mezoterapi de, hatta akapunktur bile yaptırmıştım, normal sağlıklı diyet+spor yapıyorsan, onlardan başka her şey hikaye, gereksiz masraf kapısı.evet zayıflamıştım ama zaten diyet ve spor yapıyordom, yapmasaydım onlarla zayıflayamazdım.

yasmin'e gelince, benim de kullanmaya başladığımdan beri acayip iştahım açıldı, diyetimi dayanamayıp bozdum, biraz kg aldığımı bile düşünüyorum, süre verdim ilaca, bir hafta da normale döndü döndü, yoksa sonraki ay onu kullanmayacağım :(

selamlar

mariposa dedi ki...

Dediklerinin doğru olduğunu ben de biliyorum, bu nedenle spor yapıyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama dediğim gibi, umut fakirin ekmeği :)) Benim belimden daha çok kilo vermeye ihtiyacım var, o nedenle denemek istedim, özellikle bel zayıflatan bir yöntem biliyosan önerilerine açığım...:)

Yasmin olayı da felaket yani, iştah tavan yapıyo, tabi kilolar da. sözde göğüs büyütüyomuş, pehhhh külliyen yalan:))) Ben kullanmıyorum, kocamın eline bakıyorum şimdilik ama ikinci çocuğu doğurunca(haziranda hamile kalmayı planlıyorum da)başka yöntemler deniycem, birdaha asla da kullanmayı düşünmüyorum.