12 Kasım 2009 Perşembe

Salı günü sabah, benim tombul kocam çok şişmanladığını, bundan sonra bana (yardımcımıza) bir liste vereceğini, rejim yapacağını, bu listedeki yemeklerin her akşam muntazam hazırlanmasını, benim de rejiminde kendisine destek olmamı istediğini büyük bir heves ve kararlılıkla anlattı. Ben de çok sevindim, birbirimize destek olup bu işin üstesinden gelebileceğimizi, birbirimizi gaza getirmezsek başarılı olmamamız için bir neden olmadığını düşündüm. Tabi kocacık, sen nası istersen vs yağlayıp ballayıp gönderdim. Salı akşamı çorba,salata, ıspanak ve yağsız kavrulmuş tavuk göğüs vardı. Rejim için mükemmel, gayet de doyurucu bir menü. Neyse burun büktü ama yedi, gecesinde de yüzüne bir mutsuzluk çöktü:)) Dün akşam ise başka bir çorba, başka çeşit salata ve yağsız tavada tavuk but vardı. İşten eve gelir gelmez söylenmeye başladı çok acıktım yemek yiyelim hadi hadi hadi... Koşarak tencerelere baktı aman neredeyse ağıt yakacaktı. Ben kaç gündür bu tatsız tuzsuz yemekleri yiyorum, bıktıııım diye höykürdü. Ben de dün 1, bugün daha ikinci gün dedim. Öyle diyince durdu bi düşündü, sustu. Sonra da sinirlendi kendi kendine yemeklere laf ediyo, ama ağlayacak gözü döndü çok komikti. Ben de hadi kocacım yiyelim bak doyacaksın, idare edeceksin gel otur dedim ama adam evden kebap yemeye kaçtı :)))

Evet ciddi ciddi kaçtı. İstersen seni de götüreyim gel 3 saat yemek yeriz mezeler kebaplar rakı... Uçtu yani kafası, kapıdan çıkarken ben kendimle barışığım böyle mutluyum diye haykırıyodu :) Ben de bakışlarından iflah olmayacağını anlayıp dışarı saldım, ben rejimdeyim sen git ye dedim. Eve gece 12civarı döndü, bi arkadaşını aramış, bayılana kadar kebap meze yemişler ve çok içki içmiş. Ama nası mutlu nası mutlu, bana göbeğini elletiyo, çok yedim çok mutluyum diye :) Azıcık da pişmalık yok mu dedim, ı ıııh diyip gidip yattı sızdı mutlu mesut. Kocamın bir rejim macerası daha böyle sona erdi. Bense sabah erken kalkıp 1 saat spor yapıp saunaya girdim. Güzellik salonuna da gidiyorum, para boşa gitmesin bari diye boğazımı da tutuyorum. :) Allah sonumuzu hayretsib :)))

2 yorum:

DaiSy dedi ki...

Eşiniz en azından spor yapmaya devam etsin. Kilo artışını olsun engellesin. Siz inatla devam edin. Belki onunda fikri sizdeki değişimi gördükçe değişir.

mariposa dedi ki...

Evet onun da savunduğu tez bu, her gün spora gidiyor 2 saate yakın çalışıyor. Bu şekilde kilo vereceğini düşünüyor, olabilir belki, ne de olsa erkek vücudu bizimkilerden farklı, daha çok kas olduğu için daha çok kalori yakar ama zayıflamaya yeter mi emin değilim, bakalım görücez. Ben azimle devam ediyorum, desteğiniz için teşekkür ederim.