9 Kasım 2009 Pazartesi

Lapex'im başlıyor

Bugün öğlen randevu aldığım dermatoloğa gittim. Kadının vücuduna baksanız manken gibi, uzun ipince, sapsarı saçlar, uzaktan gördüm ay ne şahane kadın diye düşündüm, sonra kadın yaklaştııııı.... aman yarabbi burun estetikli ama nası ben estetikliyim diye bağırıyor, dudaklar silikon ya da dolgu herneyse bi acaip aşağı sarkmış devasa bişeye dönüşmüş, kaşlar botokslu ama yani böyle bi bileşim olamaz, acaip itici. Yok yeni yöntem şudur budur konuştu vır vır ama bi defa bana çok itici geldi tavırlar da ben dünya güzeliyim en doğru yöntemi ben bilirim havasında olunca kanım kaynamadı, bi düşüneyim diyip çıkıp gittim. Daha önce araştırdığım başka bi yer vardı, bari oraya uğrayım dedim. Bir ilgi bir alaka, profesyonel yaklaştılar, bütün herşeyi anlattılar tüm yöntemleri. Tabi önce detaylı vücut analizi yaptılar, böyle tartı gibi bişey ama tüm yağ*kas oranını gösteriyo.

Benim sonuçlar şöye; vermem gereken 12 kilo yağ, oluşturmam gereken 1,5 kilo kas var. Yani 10 kilo civarı vermem gerekiyormuş. Bacaklardaki kaslılık iyi ama göbek çevresinde çok yağlanma varmış, yani normal sınırların en üstü :) Bikaç yöntem ve paket program önerdiler, ben de vücuduma en uygun gördükleri lapex (lipolazer) i de içeren bi paket seçtim. Yarın başlıyorum. EEe harcanacak para cepte durmazmış :)

Bakalım bu sefer nolcak:)))

3 yorum:

kara kitap dedi ki...

hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.sorması ayıp cepten gidecek miktar ne kadar?sır sır,aramızda :)

DaiSy dedi ki...

Hadi bakalım umarım memnun kalırsınız. Yürüyüşü de ihmal etmeyin. Hergün 10.000 adıma ne kadar yaklaşırsanız o kadar iyi.

mariposa dedi ki...

Şöyle, 10 seans lapex(lipoliz), 10 seans LPG, 10 seans da lenf drenaj ya da powerplate (bunlar peşpeşe uygulanacak) 1500 TL, 12 taksit. 1 de ozon terapisi verdiler hediye. Ya biliyorum bunlar zayıflatmaz, boğazı da tutmak lazım ama sıkılaşma sağlayacağına inanıyorum. O kadar çalışıyorum, para kazanıyorum bu kilolar yüzünden doğru düzgün harcayamıyorum, bari sırf kendi zevkime harcayım :) Daisyciğim, yürüyüşü de ihmal etmeyeceğim çünkü kocacık ikimizi birden spor salonuna yazdırmış dün. Yazdırcağını söylüyodu ama süpriz oldu:) O da kendi kilolarından çok rahatsız, ben 6 kilo verdim rejimle,o bu süre zarfında 3 kilo alıp hayatının tavanını yapınca bu kararı aldı. Artık sporumu da düzenli yapabilicem, yaşasınnn :)))